VOCHTIGE VLOEREN?

GEEN PROBLEEM,

GEWOON DOEN!

Eenvoudig nieuwe PVC-bekleding plaatsen op blijvend vochtige ondergronden

Eenvoudig nieuwe PVC-bekleding plaatsen op blijvend vochtige ondergronden

Wil je PVC-bekleding plaatsen op een vochtige ondergrond? Dan maak je jezelf uiteraard zorgen over de gevolgen van optrekkend vocht. Wil je bovendien dat de bestaande vloer behouden blijft?


Wij hebben de oplossing! Met de juiste THOMSIT-producten is het plaatsen van een PVC-bekleding op een vochtige ondergrond een fluitje van een cent. Maak het je gemakkelijk met dit THOMSIT-renovatiesysteem!

Het renovatiesysteem in gebruik

Voorbereiding ondergrond

  • Het voorbereiden van de ondergrond is niet noodzakelijk.

Stap 1.

THOMSIT TF 201 Profiel-rolbaan aanbrengen op een schone en vlakke ondergrond, met het profiel naar beneden gericht. Houd minimaal 5-10 mm afstand van de wanden en aansluitende vloerdelen. Leg de banen spanningsvrij, stotend tegen elkaar en plak de naden af met (in de handel verkrijgbare) dunne Alu-Tape.

Stap 2.

Verlijm de PVC-bekleding met THOMSIT K 188 E Speciale kleefstof extra op de THOMSIT TF 201-banen volgens de hechtbedmethode.
Aansluitend stevig aanwrijven/aanwalsen. Zie voor verdere details over verlijming het technische informatieblad van THOMSIT K 188 E

 

Let op: Plaats altijd een geventileerde plint en kit deze NIET af zodat waterdamp altijd kan “ontsnappen”.

RENOVEREN MET SYSTEEM

Gewoon doen, met de perfect op elkaar afgestemde THOMSIT-producten!

Gewoon doen, met de perfect op elkaar afgestemde THOMSIT-producten!


Voor het eenvoudig plaatsen van nieuwe PVC-bekleding op blijvend vochtige ondergronden met THOMSIT TF 201 en THOMSIT K 188 E.

1. THOMSIT TF 201 Profiel-rolbaan

Als maatvaste scheidingslaag voor vochtige ondergronden

2. THOMSIT K 188 E Speciale kleefstof extra

Voor het veilig leggen van PVC-bekleding

ÉÉN SYSTEEM – VEEL VOORDELEN

Vergeleken met andere renovatie-oplossingen maakt het THOMSIT-renovatiesysteem het je bijzonder gemakkelijk! Met perfect op elkaar afgestemde THOMSIT-producten wordt de bestaande vloer optimaal beschermd. Het systeem bespaart niet alleen tijd, maar is ook duurzaam en uiterst emissiearm.

Tijd- en kostenbesparend

Het aanbrengen van een verzegelingsprimer en vervolgens egaliseren is niet nodig. Dat zorgt voor flexibiliteit, en bespaart bovendien tijd en geld op de bouwplaats.

Vochtbestendig

de noppenstructuur aan de achterzijde van de profiel-rolbaan THOMSIT TF 201 creëert een luchtkussen tussen vloer en scheidingslaag. Opstijgend vocht wordt zodoende via de randvoegen afgevoerd en vochtschade aan de vloerbedekking wordt voorkomen.

Duurzaam en grondstofbesparend

De bestaande vloerbedekking blijft behouden. Dit betekent dat tijdrovende verwijdering en afvoer niet nodig zijn. Zo worden niet alleen tijd en geld bespaard, maar wordt dankzij het vermijden van afval ook het milieu ontzien.

Emissiearm

Alle gebruikte producten zijn emissiearm (EC 1 Plus), en leveren een maximale bijdrage aan een gezonde woonomgeving en milieuvriendelijkheid.

Zoek naar in productnaam: