Wij over ons

Met THOMSIT kun je elke vloer aan!

Impulsen geven en uitdagingen actief aangaan: dat zien wij als de juiste instelling om succesvol te zijn in een stevig concurrerende markt. Eén ding is immers zeker: de eisen zijn in de afgelopen jaren gestegen. Zowel voor ons als voor jou.

 

De redenen zijn bekend: klanten stellen hogere eisen. Nieuwe woontrends winnen terrein. De wettelijke richtlijnen worden voortdurend aangescherpt. En de concurrentiedruk stijgt. Daarom is het belangrijk om een slagvaardige partner aan je zijde te hebben.

 

Wij van THOMSIT helpen je met veel knowhow en passie. Als onderdeel van de PCI Gruppe (Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft) kunnen wij daarbij bouwen op een stabiele basis. Om ook in de toekomst fit te blijven, werken wij hard aan nieuwe oplossingen en services. Zo behoort bijvoorbeeld onze geoptimaliseerde logistiek tot een van de snelste in de branche.

 

De claim "make it!" dient voor ons allemaal een stimulans te zijn. Wat de markt ook van je verlangt: met THOMSIT kan je op elke bouwlocatie je dagelijkse uitdagingen aangaan!

Zoek naar in productnaam: