Hier vind je de actuele
informatie van Thomsit!

Actuele informatie voor onze afnemers over het Coronavirus / Covid-19

Geachte relatie,

Dagelijks ontvangen wij meldingen over de uitbreiding van het coronavirus, wat steeds meer invloed uitoefent op ons zakelijke en privéleven.
Wij informeren u, als onze zakelijke partner, hiermee over alle recent genomen maatregelen van ons bedrijf.

Ons belangrijkste doel is de gezondheid en het welzijn van al onze klanten, leveranciers en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen – en daarbij ook onze diensten binnen de wettelijke mogelijkheden zo goed mogelijk in stand te houden.

Wij hebben een “corona taskforce team” gevormd, waaronder ook de directie valt, om zo snel mogelijk op actuele ontwikkelingen en op adviezen van de overheid te kunnen reageren – en daarbij de hoogste mate van veiligheid in acht te nemen.

De drie fabrieken van PCI in Duitsland (Augsburg, Hamm en Wittenberg) zijn geopend en werken volgens plan, zodat een breed productie- en logistiek netwerk in stand kan worden gehouden met een betrouwbare belevering van onze afnemers in alle landen.
Wij zijn door het aanleggen van voldoende voorraden voorbereid op het optreden van krapte bij leveranciers van grondstoffen, die op het moment niet aan de orde is maar dagelijks beoordeeld wordt.

Om de werkzaamheden in onze fabrieken onder de huidige omstandigheden zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij diverse voorzorgsmaatregelen genomen.
Voor uw en onze veiligheid zijn tot nader order alle persoonlijke bezoekafspraken en trainingen in onze fabrieken geannuleerd.
Onze buitendienstadviseurs brengen geen bezoeken meer, maar zijn vanzelfsprekend telefonisch en per e-mail bereikbaar. Als u in dringende gevallen technische ondersteuning bij een project nodig hebt, neem dan direct met de adviseur in uw regio contact op om samen een oplossing te zoeken.
De contactgegevens van uw adviseur vindt u hier: www.thomsit.nl/service/thomsit-adviseur-vinden/

Wij zullen u regelmatig op de hoogte stellen van de actuele ontwikkelingen en de maatregelen die wij nemen.

Pas goed op uw gezin en medewerkers en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
PCI Augsburg GmbH

Holger Sommer                
Director Business Management Floor Laying Europe

 

Selecteer product: