Hier vind je de actuele
informatie van Thomsit!

ECHT STERKE PRODUCTEN SINDS 1946 - GET THE POWER!

75 jaar THOMSIT – dat is werkelijk een reden om trots te zijn!

THOMSIT werd opgericht in 1946 als productmerk van de Thompson-Werke GmbH in Düsseldorf en heeft de markt van de vloerbedekkingsmaterialen grondig door elkaar geschud en dat met succes vanaf het prille begin. Met het product Thomsit A werd namelijk de eerste gebruiksklare en oplosmiddelvrije linoleum- kleefstof op de markt gebracht die de norm werd. Dit product werd al snel gevolgd door verdere innovaties, zoals de isolatielijm Thomsit B en Thomsit C, een kleefstof op basis van kopal.

THOMSIT groeide verder uit tot toonaangevende systeemaanbieder, eerst nationaal en vervolgens ook internationaal. De beslissende factoren voor dit succes waren en zijn: kwalitatief hoogwaardige producten, gespecialiseerde dienstverlening voor professionals, een uitstekende technische service en vernieuwende productoplossingen. Uiteraard mogen nauwe contacten met de bouwsector en de handel alsook een duurzame omgang met het milieu hier niet ontbreken.

 

THOMSIT JUBILEUMJAAR - ACTIVITEITEN

Dit jaar bestaat THOMSIT 75 jaar en is het merk vele innovaties verder en inmiddels onderdeel van PCI en de MBCC Group. Een uitstekende basis voor de toekomst. En dat moet gevierd worden. Het belooft niet alleen een heel mooi jaar voor ons te worden, maar zeker ook voor onze zeer gewaardeerde klanten. Een jaar vol mooie acties, blijft u daarom onze social media kanalen goed in de gaten te houden, zo bent u altijd op de hoogte. Elke 2 maanden lanceren we een nieuwe actie, waarbij veel mooie producten uit ons assortiment voorbij zullen komen.

 

Omdat het merk THOMSIT begon in 1946 met de lancering van de eerste linolijm, THOMSIT A (gebruiksklaar en oplosmiddelvrij), zal de eerste actie met onze huidige linolijmen THOMSIT L 240 D en TL 280 zijn. Deze actie loopt in januari en februari 2021. Vraag uw THOMSIT adviseur naar de details.

 

Na de oprichting in 1946 is een volgende mijlpaal het jaar 1972. Op 1 januari 1972 worden de vloerlijmen en egaliseermiddelen van de THOMSIT Vertriebgesellschaft in een gemeenschappelijk assortiment onder de merknaam THOMSIT ondergebracht. Zo wordt THOMSIT systeemaanbieder. Dit vieren we met een actie op onze egaliseermiddelen met in het bijzonder de vernieuwde AS 1 RAPID, XXL Power en XXL Xpress! Deze actie loopt in maart en april 2021. Vraag uw THOMSIT adviseur naar de details.

Zoek naar in productnaam: