Razendsnel een

nieuwe vloer?

Simpelweg doen - Snelle renovatie met LVT-designvloeren

THOMSIT TF 501 - Snel (vloeren) vervangen op bestaande vloerbedekkingen

Snelle renovatie met LVT-designvloer! Wie kent het niet? De reeds verouderde vloer valt niet in de smaak bij een nieuwe huurder of eigenaar. Als verwerker of nieuwe bewoner heeft u geen zin in een tijdrovende, luidruchtige en arbeidsintensieve vervanging van de vloer. Een nieuwe vloerbedekking moet snel en schoon kunnen worden aangebracht, zonder de bestaande vloer te beschadigen of zelfs een nieuwe te verlijmen!

Kortom: er moet een nieuwe vloer komen, en het liefst onmiddellijk in een handomdraai, zonder dat men de ruimte langere tijd niet kan gebruiken!

Voorbereiding:

THOMSIT TF 501 uit de THOMSIT-FLOOR®-serie – de isolerende onderlaag met hechtlaag aan de bovenzijde voor het snel leggen van LVT-designvloeren met een dikte vanaf 2 mm. THOMSIT TF 501 is als LVT-legsysteem de ideale oplossing overal waar de ondergrond niet mag worden bewerkt.

Het renovatiesysteem:

Stap 1

De eerste baan op de schone ondergrond ca. 3 - 4 m uitrollen en uitlijnen. Let op: ten minste 5 mm afstand tot de wand en alle opstaande bouwonderdelen aanhouden.

Stap 2

De eerste helft van de beschermfolie een stukje lostrekken, de vloerbedekking uitlijnen en vastlijmen.

Stap 3

De andere helft van de beschermfolie lostrekken en de resterende vloerbedekking aanbrengen. Op deze manier verder gaan. Voordeel: eenvoudige correcties van de vloerelementen zijn mogelijk, omdat de eindsterkte van de lijm zich pas na enkele uren heeft ontwikkeld.

Stap 4

De volgende baan TF 501 met een zo klein mogelijke naad aanbrengen. De vloerbedekking moet over de voegen tussen de banen ten minste 5 cm overlappen, eventueel de baanbreedte aanpassen.

Simpelweg doen met THOMSIT TF 501 voor het snel en veilig leggen:

TF 501 THOMSIT-FLOOR®-isolerende onderlaag

Zelfklevende onderlaag voor designbedekking

Ons advies:

De onderlaag is de perfecte snelle renovatie-oplossing – ook bij continu gebruik van de ruimte is deze technisch uitstekende oplossing ideaal! En het beste: Als de vloer niet meer bevalt, kan deze in een handomdraai en zonder resten weer worden verwijderd!

Één systeem - veel voordelen:

Bij het leggen:

  • Zeer hoog comfort bij het leggen: Planken kunnen dankzij de hoogwaardige lijmlaag eenvoudig worden gecorrigeerd.
  • Snelle doorlooptijd en geen risico: Geen kostbare renovatie van de oude ondergrond, geen lawaai en vuil – dat levert tevreden klanten op!
  • Eenvoudig en grondstofbesparend systeem: Gemakkelijkere handling, transport en inbouw dankzij aanzienlijk gereduceerd gewicht per oppervlakte-eenheid.

Bij het gebruik van de ruimte:

  • Op elk gewenst moment te verwijderen vloerbedekking – zonder beschadiging van de ondergrond of oude vloerbedekking.
  • Tijd en kosten besparen: Nauwelijks uitvaltijden, omdat renovatie bij continu gebruik mogelijk is en gelegde bovenste bedekking direct te gebruiken is!
  • Snel, schoon en stil – omdat er geen uitgebreide renovatie nodig is!
Zoek naar in productnaam: