Hier vind je de actuele
informatie van Thomsit!

THOMSIT UK 840: Lijmt bijna alles!

Met UK 840 presenteren we een universele dispersielijm voor elastische en textiele vloerbedekkingen

Thomsit heeft met de UK 840 een innovatieve alleskunner ontwikkeld, die lijmt wat hij belooft. Het product is geschikt voor de meest uiteenlopende elastische materialen en onderscheidt zich door een elastische en uiterst emissie-arme verwerking. Vakhandel en verwerkers profiteren van Thomsit UK 840, omdat dit product als kwalitatief hoogwaardige vloerbedekkingslijm voor alle elastische en textiele vloerbedekkingen professionele resultaten oplevert.

De allrounder voor elastische vloerbedekkingen – nu en in de toekomst

In de woonomgeving thuis of in openbare ruimten: vloerbedekkingen moeten voldoen aan de hoogste eisen op esthetisch en functioneel gebied. En alleen perfect gelegde vloeren voldoen aan deze eisen. Daarom heeft Thomsit met de universele vloerbedekkingslijm Thomsit UK 840 een ware alleskunner ontwikkeld. Hij helpt verwerkers gericht om hoogwaardige textiele en elastische vloerbedekkingen op professionele wijze te leggen, en draagt zodoende actief bij aan de kwaliteit en levensduur ervan.

Grote hechtkracht, eenvoudige verwerking

Thomsit UK 840 biedt precies wat onze klanten op de bouwplaats nodig hebben: een alleskunner voor het veilig leggen van textiele en elastische vloerbedekkingen, die een grote hechtkracht en een snelle hechting biedt. Hierbij komt dat de verwerking zeer eenvoudig is en het gevaar van naadvorming uitermate klein is, omdat Thomsit UK 840 een zeer hard lijmbed vormt.

Emissie-arm en snel verwerkbaar

Thomsit UK 840 is uiterst emissie-arm conform GEV-EMICODE EC 1 PLUS, en is als milieuvriendelijk product onderscheiden met de Blauwe Engel. De inlegtijd bedraagt 5 tot 30 minuten. Na ongeveer 24 uur is het oppervlak belastbaar, de eindhechtkracht is na ongeveer 72 uur bereikt.

Thomsit UK 840 – lijmt bijna alles

Als universele lijm is Thomsit UK 840 ideaal voor de meest uiteenlopende textiele vloerbedekkingen met textiel-, latexschuim- of PUR-rug. Tevens is het product geschikt voor elastische vloerbedekkingen zoals PVC, CV, linoleum of rubber in banen of platen, op absorberende minerale vloeren en egaliseermiddelen, alsmede op isolerende onderlagen. De dispersielijm is bovendien geschikt voor vloerverwarmingen en voor de belasting met stoelwieltjes conform DIN EN 12529. Omdat Thomsit UK 840 ook voldoet aan de eisen van de Marine Equipment Directive (MED) 96/98/EU, kan het product ook als vloerbedekkingslijm in de scheepsbouw worden gebruikt.

Zoek naar in productnaam: